Friday, December 24, 2010

Antara Kawan dan Awek.












Salam blogger2 sekalian..kat sini aku saja nk tulis pasal entry nie..bukanlah nk timbulkan pape kontroversi..
hehe..td ada sorang mmber blogger aku Yuni (bukan nama sebenar) ada bt entry pasal bnda nie..so aku tertarik jgklah tentang pengalaman die...

aku pon ada pengalaman jugak..hahahahahahah~

Alkisah aku ada la awek,yg nama nyer Mrs SC...(nama pendek)...aku amatlah jarang keluar ngn beliau..walaupun selalu bergayut n ber3G di dalam phone..tetapi xmemadai la aku nk lepas rindu kat die..kdng2 kami berjumpe 4 0r 3 bulan sekali,kalau malang sgt,setahun 2 kali je...huhuhu kesian kt saya kn..hehe..okey,dalam masa yg sama,aku ada kawan2 yg aku kenal sejak zaman sekolah lg..zaman sekolah rendah pon ada....memngla dah rapatla sebb selalu hangout sama2....

so bila ada kes aku xdpat join kawan2ku pnyer program sebab awek.....dorang marahla sebab ak lg pentingkan awek,sebenarnye bukan ak xdpat join..tp ada peristiwa agak malang terjadi waktu aku nk balik ke Ipoh....sebab tu aku xdapt join dorang...dan yg pasti,bercakap mengenai kepentingan awek dan member2....aku rasa pada pndagan aku dua2 ada main peranan..awek,sbg bakal istriku,pendengar setia waktu aku memerlukan..penyejuk hatini hehe..dan member2 pulak..sebgai sahabat karib waktu zaman persekolahan dan sampai sekarang....sebab dorang dah kenal perangai dan sifat2 aku masa zaman kecik,iyelah,dari kcik membesar sama2..hehe..so kat sini kita kena sama2 la pndai jaga hati member dan juga awek kite.sendiri mau ingat la yer.

"persahabtan boleh jadi cinta,tp dari pcintaan sukar nk jadi sahabt semula" ;)



p/s: Dalam dilemma nk tgok wayang cter apa,tron legancy or cter bagasi ke?

6 comments:

acai said...

pergh..ayat lu x bole jiwang lg ke?haha

Iz iwan said...

hahaha..ok lg dari karok nynayi lgu jiwang2 ha3

Nia said...

peeerrrggghhh aku ni nak jumpa arip pon susah!! hahaha hang ni kecoh jahhh.. bikin pnas la.. kui3

Iz iwan said...

hahaha yelah2..kita sama ja aini..huhuhu~
tp t aku nk p men rollwer coaster ngn die.haha

Una Ulala said...

hahhaha. macam kenal jeee. bagus lah cmtu :))

Iz iwan said...

macam kenal yer? hahaha..bgus kan...nnti aku buat pasal ko lak lah.